top of page
Ring og snak med Helle

Ring og snak med Helle

Ring og få en uforpligtende snak om hvad vi kan tilbyde og om der er plads i den ønskede klasse. Ring 64 41 51 01

Rundvisning

Rundvisning

Vi viser gerne rundt og fortæller om skolen samt hører om jeres barn/børn. Det er VIGTIGT, at vi finder det rigtige match

På besøg

På besøg

Hvis forældre, barn og skolen er enige om at Middelfart Friskole kunne være et skoletilbud, aftaler vi, hvornår eleven er på besøg i mindst 5 skole-dage. Det er vores fornemmeste opgave at få de eksisterende eleverne og den evt. nye elev til at trives sammen. De fem dage giver afklaring omkring hvilke ressourcer og kvalifikationer, der skal til, for at alle vores elever lykkes og trives. Efter besøgsdagene mødes vi og hører, hvad både elev og forældre har oplevet.

Indmeldelse

Indmeldelse

Indmeldelse på Middelfart Friskole kan kun ske ved henvendelse til skolen. ​​ Grundbeløb: Betales kun for 1. barn. 2. barn og derefter er gratis. Skolepenge: Betales for 1. og 2. barn. 3. barn og derefter er gratis. SFO: Betales pr. barn. Grundbeløb og skolepenge betales månedligt og opkræves via PBS. Skolekreds: 100 kr/familie 50 kr/enlig

Førskole

Førskole

Førskolen kører hvert år fra 1. marts og indtil sommerferien. Børnene holder til i eget lokale, med garderobe i nær tilknytning til SFO/køkken (morgenSFO). I november afholdes der et informationsmøde. Ca. en måned før skolestart mødes børn, forældre og skolen. I løbet af de 4 mdr. førskolen varer, skal børnene lære skolen godt at kende, lære daglige rutiner og skabe et godt fundament for deres kommende skoleliv.

Det forpligtende fællesskab

Det forpligtende fællesskab

Vi forventer, at både elev og forælder har lyst til at være en aktiv del af fællesskabet og deltage i de arrangementer, der foregår. Eleven forventes at være engageret og deltagende i og udenfor undervisningen. Når man bidrager positivt, er nysgerrig på andre og har respekt for hinanden, lærer man både meget om andre og om sig selv. Vi mener, at der i det at være en del af fællesskabet på skolen er store muligheder for personlig udvikling af  mange forskellige kompetencer.

bottom of page