PRISER 2019/20 MIDDELFART FRISKOLE

• Skolepengene er incl. lejrskole, ture ud af huset, valghold, arrangementer

• Skolepenge betales for første og andet barn - tredje barn og derefter er gratis.

• Der er ingen søskenderabat i SFO.

• Skolekreds opkræves pr. familie i september måned - pris 100 kr./ 50 kr. for enlige.

INFO

• Indmeldelsen er først gældende, når skolen har givet skriftligt tilsagn om dette, og der er betalt indmeldelsesgebyr, svarende til en måneds skolepenge på det aktuelle klassetrin.

• Forældre har pligt til at deltage i arbejdsdage og forældrerengøring.

• Der er en udmeldelsesfrist på tre måneder, gældende fra den første i måneden.

• Det er en betingelse at tilmelde betaling af skolepenge og SFO til betalingsservice.

• Skolepenge og SFO betales månedsvist forud.

• Det er obligatorisk at være medlem af skolekredsen, og det opkræves en gang årligt.

MUSIKSKOLEN

• Musikskolens undervisning er delt op i 4 moduler af 8 gange hver. Der betales 2 rater pr. modul.

• Det er gratis at deltage på et sammenspilshold, når man betaler for enetimer

• Minikor betales en gang. Der er minikor fra musikskolens opstart til afslutning i maj.

MIDDELFART FRISKOLE  //  KÅLSBJERGVEJ 35  //  5500 MIDDELFART

TLF. 64 41 51 01  // EMAIL. MAIL@MIDDELFARTFRISKOLE.DK