Mariehønen - her skaber børn sig

Mariehønen er Middelfart Friskoles vuggestue og børnehave med plads til i alt 43 børn.

Vi har  rum og plads til nærvær, omsorg, fri leg og udvikling. Vi møder børnene, der hvor de er og vi har plads til forskellighed.

Vi har nogle dejlige udenomsarealer, som vi benytter året rundt, i alt slags vejr. Vi laver mad på bål, vi gynger og leger på cykelbanen, vi laver sandkager og graver, løber, klatrer i træer, triller ned af bakken og meget mere.

Tæt forældresamarbejde

Vi ønsker, at forældre til børn i Mariehønen, deltager så ofte det er muligt i Mariehønens hverdag. Vi lægger vægt på en åben dialog og gør meget ud af at fortælle jer om jeres barns dag i Mariehønen. Derfor: kom og spørg, hvis I undres eller vil have uddybet forskellige forhold. Det er helt centralt, at kommunikationen mellem Mariehønens ansatte og forældrene sættes i højsædet af begge parter.

Der er tradition for et fint samarbejde med såvel forældre som bedsteforældre tilknyttet Mariehønen. Vi har 4 arbejdsweekender om året og andre fællesarrangementer, som er med til at skabe et godt sammenhold og en stærk følelse af „vores” sted - også blandt de voksne

.

Åbningstider

Mariehønen har åbent mandag til torsdag fra 7.00 - 16.00 og fredag fra 7.00 -15.00.

Vi holder ferielukket i uge 28 - 29 - 30. Desuden mellem jul og nytår. Fredag efter Kristi Himmelfart, grundlovsdag og i uge 42.

Hvis der er brug for pasning i sommer- og/eller efterårsferien, har vi har en ferieordning med Nøddeskallen i Brenderup.

Der er søskenderabat og fripladsmulighed efter gældende regler.

Fleksibel pasning - læs mere her

MIDDELFART FRISKOLE  //  KÅLSBJERGVEJ 35  //  5500 MIDDELFART

TLF. 64 41 51 01  // EMAIL. MAIL@MIDDELFARTFRISKOLE.DK